0 0
کیک مرغ

اشتراک گذاری در فضای مجازی

Or you can just copy and share this url

مواد اولیه

1 لیوان گردو
1 لیوان پیازچه
1/2 لیوان جعفری
2 عدد تخم مرغ
1.2 لیوان خیارشور
2 عدد سینه مرغ
1 عدد کوچک پیاز
1 بسته نان تست
1 لیوان سس مایونز
1/2 لیوان ماست خامه ای
یه میزن لازم نمک
به میزان لازم فلفل
1 عدد چوب دارچین

علامت گذاری دستور

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

کیک مرغ

  • آسان

مواد اولیه

توضیحات

اشتراک

کیک مرغ یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با مرغ یا ژامبون تهیه می‌شود. این کیک خوشمزه از نظر مواد و ظاهر شباهت زیادی به سالاد الویه دارد و از آن دست غذا‌هایی است که در مهمانی‌ها هم خیلی استفاده می‌شود و زیبایی چشم نوازی به سفره شما می‌دهد. کیک مرغ معمولا پای ثابت تولد‌ها است و غالباً به عنوان پیش غذا سرو می‌شود، اما می‌توان به عنوان وعده اصلی غذایی هم از آن استفاده کرد.

مراحل تهیه

1
گام

ابتدا در قابلمه ای آب می ریزیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا بجوش بیاید

2
گام

سپس یک عدد پیاز کوچک را پوست می گیریم و می شوییم و از وسط نصف می کنیم و به همراه یک چوب دارچین داخل آبجوش می اندازیم

3
گام

سینه مرغ ها را نیز در قابلمه آب جوش می گذاریم تا به مدت ۳۰ دقیقه خوب پخته شوند.(همیشه مرغ را در آب جوش می گذاریم تا بپزد)

4
گام

تخم مرغ ها را در کیسه فریزر قرار می دهیم و در قابلمه ای می گذاریم و تا روی آن ها آب می گیریم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا آبپز شوند.

5
گام

سینه های پخته شده را در آبکش می گذاریم تا خنک شوند و بعد استخوانهای آن را جدا می کنیم و با چاقو سینه مرغ را ریش ریش می کنیم و در یک کاسه می ریزیم.

6
گام

سپس تخم مرغ ها را پوست می گیریم و رنده می کنیم و داخل کاسه مرغ می ریزیم

7
گام

پیازچه ها و جعفری را می شویییم و روی تخته خرد می کنیم به مواد اضافه می کنیم

8
گام

و بعد ماست خامه ای و سس مایونز ،خیارشور خرد شده و فلفل سیاه،نمک را به مواد اضافه می کنیم

9
گام

گردو ها را با چاقو خرد می کنیم و روی مواد می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم تا همه مواد با هم یکدست شوند.

10
گام

نان های تست را روی تخته اشپزخانه قرار می دهیم و لبه های آن ها را با چاقو می گیریم و کف ظرف مان را تا جایی که امکان داردنان تست می چینیم

11
گام

روی آن ها مقداری از مواد گوشت را می ریزیم تا نان ها مشخص نباشند سپس روی آن ها مجددا نان تست می چینیم،همین طور یک لایه نان تست می چینیم و لای بعدی مواد مرغ را می ریزیم تا موادمان تمام شود

12
گام

روی مواد مرغ را سس مایونز باقیمانده را می ریزیم و همه ی نقاط کیک را با سس می پوشانیم

13
گام

به مدت ۲ ساعت کیک مرغ را در یخچال قرار می دهیم تا مواد جذب نان تست شوند.

14
گام

کیک را از یخچال خارج می کنیم و با گوجه فرنگی ،جعفری و یا ذرت تزئین می کنیم.

admin

نظرات

برای این دستور نظری ثبت نشده! شما اولین باشید
قبلی
برانیز
بعدی
قارچ شکم پر
قبلی
برانیز
بعدی
قارچ شکم پر

Add Your Comment