مواد اولیه
-
17 عدد + 1 تخم مرغ
-
330 گرم شکر سفید
-
8 پیمانه شیرولرم
-
1 پیمانه خامه
-
5 تا 1/4 قاشق چایخوری وانیل
-
400 گرم شکر سفیدبرای کارامل
-
4 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
توضیحات
مراحل تهیه
1
گام
|
تخم مرغ + شکر + وانیل را با مفتول مقداری زده |
2
گام
|
خامه را با مقداری شیر حل کرده به تخم مرغ اضافه کرده |
3
گام
|
شیر ولرم را به مواد اضافه کرده |
4
گام
|
داخل قالب میریزیم |
5
گام
|
در حرارت 350 درجه داخل فر قزار می دهیم - زمان پخت 1/5 ساعت |