0 0
پودینگ شکلاتی (بیسکویتی)

اشتراک گذاری در فضای مجازی

Or you can just copy and share this url

مواد اولیه

تعداد نفرات:
150 گرم شکر سفید
30 گرم آرد گندم
35 گرم پودر نشاسته
6 گرم پودر کاکائو
2 پیمانه شیر
2 عدد زرده تخم مرغ
1/8 قاشق مرباخوری وانیل
30 گرم کره
3 گرم پوست پرتقال رنده شده
3 قاشق سوپخوری آب پرتقال
100 گرم

علامت گذاری دستور

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

پودینگ شکلاتی (بیسکویتی)

سبک
    • برای 0 نفر
    • متوسط

    مواد اولیه

    توضیحات

    اشتراک

    طرز تهیه

    مراحل تهیه

    1
    گام

    شکر را با آرد – پودر نشاسته و پودر کاکائو مخلوط کرده و شیر سرد را بتدریج به مواد اضافه می کنیم

    2
    گام

    مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم برنید تا غلیظ شود و از روی حرارت بر می داریم

    3
    گام

    زرده های تخم مرغ را با وانیل مخلوط کرده و با همزن میزنیم

    4
    گام

    از مواد کرم در حالی که گرم است بتدریج به زرده های تخم مرغ اضافه کرده و پس از مخلوط کردن تمام مواد را دوباره روی حرارت ملایم قرار داده هم بزنید تا دوباره غلیظ شود

    5
    گام

    کره را اضافه کرده از روی حرارت بردارید

    6
    گام

    پوست پرتقال رنده شده و آب پرتقال را به مواد اضافه کرده مخلوط کرده و بگذارید تا پودینگ نیم گرم شود

    7
    گام

    بیسکویت را درشت خرد کرده و به پودینگ اضافه کرده

    8
    گام

    پودینگ شکلاتی را در ظرفهای تک نفره بریزید در یخچال قرار داده و موقع سرو روی آن گردو پودر شده یا 2 تا 3 ق س فندق بو داده خرد شده اضافه کرده

    9
    گام

    زمان آماده سازی 15 دقیقه
    زمان پخت 6 الی 8 دقیقه

    admin

    نظرات

    برای این دستور نظری ثبت نشده! شما اولین باشید
    قبلی
    پودینگ سه رنگ
    بعدی
    پارافه هلو – زرد آلو – آلبالو و…
    قبلی
    پودینگ سه رنگ
    بعدی
    پارافه هلو – زرد آلو – آلبالو و…

    Add Your Comment