0 0
پودینگ سه رنگ

اشتراک گذاری در فضای مجازی

Or you can just copy and share this url

مواد اولیه

145 گرم آرد گندم
145 گرم پودر نشاسته
400 گرم شکر سفید
8 پیمانه شیر
8 عدد زرده تخم مرغ
2 تا 1/4 پیمانه وانیل
240 گرم کره
برای سه رنگ کردن
24 گرم پودر کاکائو
16 گرم نسکافه
4 قاشق سوپ خوری آب

علامت گذاری دستور

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

پودینگ سه رنگ

  • متوسط

مواد اولیه

  • برای سه رنگ کردن

توضیحات

اشتراک

طرز تهیه

مراحل تهیه

1
گام

آرد – نشاسته و شکر را در شیر سرد مخلوط کرده روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم زده پس از جوشیدن و غلیظ شدن از روی حرارت بردارید

2
گام

زرده های تخم مرغ و وانیل را با همزن زده تا زرده ها روشن شود

3
گام

زرده ها را کم کم با مایع داغ مخلوط کرده روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شود و قبل از جوشیدن از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کرده

4
گام

پودینگ را سه قسمت کرده

5
گام

قسمت اول را پودر کاکائو الک شده اضافه کرده

6
گام

قسمت دوم را نسکافه حل شده اضافه کرده

7
گام

قسمت سوم را سفید می گذاریم

8
گام

داخل یخچال گذاشته حدود 2 ساعت تا دسر خودش رو بگیره

admin

نظرات

برای این دستور نظری ثبت نشده! شما اولین باشید
قبلی
دسر آناناس
بعدی
پودینگ شکلاتی (بیسکویتی)
قبلی
دسر آناناس
بعدی
پودینگ شکلاتی (بیسکویتی)

Add Your Comment