مواد اولیه
-
4 تا 1/3 پیمانه شکر سفید
-
600 گرم خامه
-
3 پیمانه سر پر شیر
-
8 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
-
4 تا 1/3 پیمانه آب
-
6 عدد تخم مرغ
-
6 قاشق چایخوری نسکافه
-
2 تا 1/4 قاشق چایخوری وانیل
توضیحات
مراحل تهیه
1
گام
|
نصف پیمانه شکر را گذاشته روی حرارت تا کارامل شود |
2
گام
|
2 پیمانه شیر را میگذاریم تا گرم شود + نسکافه |
3
گام
|
تمام آب را با ژلاتین حل کرده |
4
گام
|
وقتی کارامل به رنگ طلایی در آمد شیر و نسکافه داغ را داخل کارامل ریخته |
5
گام
|
ظرف کارامل روی حرارت باشد مقداری بهم می زنیم تا ولرم شود |
6
گام
|
ژلاتین و آب را که حل کرده بودیم داخل کارامل ریخته می گذاریم تا سرد شود |
7
گام
|
6 عدد تخم مرغ + وانیل + بقیه شکر را با همزن 7 الی 8 دقیقه |
8
گام
|
خامه – شیر را به مایع تخم مرغ اضافه کرده بعد مایع کارامل را کم کم به مواد اضافه کرده تا نیم بند شود |
9
گام
|
در آخر می توانیم مقداری شکلات رنده شده یا چیبسی زمانی که نیم بند شده به مواد اضافه کرده |
10
گام
|
می توانیم 1/4 پیمانه پودر گردو و یا فندق به مواد اضافه کنیم |