0 0
پارافیت کارامل

اشتراک گذاری در فضای مجازی

Or you can just copy and share this url

مواد اولیه

4 تا 1/3 پیمانه شکر سفید
600 گرم خامه
3 پیمانه سر پر شیر
8 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
4 تا 1/3 پیمانه آب
6 عدد تخم مرغ
6 قاشق چایخوری نسکافه
2 تا 1/4 قاشق چایخوری وانیل

علامت گذاری دستور

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

پارافیت کارامل

  • متوسط

مواد اولیه

توضیحات

اشتراک

طرز تهیه

مراحل تهیه

1
گام

نصف پیمانه شکر را گذاشته روی حرارت تا کارامل شود

2
گام

2 پیمانه شیر را میگذاریم تا گرم شود + نسکافه

3
گام

تمام آب را با ژلاتین حل کرده

4
گام

وقتی کارامل به رنگ طلایی در آمد شیر و نسکافه داغ را داخل کارامل ریخته

5
گام

ظرف کارامل روی حرارت باشد مقداری بهم می زنیم تا ولرم شود

6
گام

ژلاتین و آب را که حل کرده بودیم داخل کارامل ریخته می گذاریم تا سرد شود

7
گام

6 عدد تخم مرغ + وانیل + بقیه شکر را با همزن 7 الی 8 دقیقه

8
گام

خامه – شیر را به مایع تخم مرغ اضافه کرده بعد مایع کارامل را کم کم به مواد اضافه کرده تا نیم بند شود

9
گام

در آخر می توانیم مقداری شکلات رنده شده یا چیبسی زمانی که نیم بند شده به مواد اضافه کرده

10
گام

می توانیم 1/4 پیمانه پودر گردو و یا فندق به مواد اضافه کنیم

admin

نظرات

برای این دستور نظری ثبت نشده! شما اولین باشید
قبلی
شارلوت توت فرنگی
بعدی
کرم کارامل
قبلی
شارلوت توت فرنگی
بعدی
کرم کارامل

Add Your Comment