• خانه
  • دسر
  • پارافه هلو – زرد آلو – آلبالو و…
0 0
پارافه هلو – زرد آلو – آلبالو و…

اشتراک گذاری در فضای مجازی

Or you can just copy and share this url

علامت گذاری دستور

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

پارافه هلو – زرد آلو – آلبالو و…

  • آسان

مواد اولیه

توضیحات

اشتراک

طرز تهیه

مراحل تهیه

1
گام

بستنی وانیلی را بیرونه فریزر قرار دهید تا نرم شود

2
گام

ژله هلو یا آلبالو را با آب سرد مخلوط کرده غیر مستقیم ( روی بخار آب ) حل کرده تا ژله حل شود

3
گام

ژله داغ را داخل بستنی بریزید و با همزن بزنید تا مخلوط شود

4
گام

بعد از نیم بند شدن مواد را با کمپوت خرد شده مخلوط کنید و داخل ظرف بریزید یا داخل پای

admin

نظرات

برای این دستور نظری ثبت نشده! شما اولین باشید
قبلی
پودینگ شکلاتی (بیسکویتی)
بعدی
بنفی پای
قبلی
پودینگ شکلاتی (بیسکویتی)
بعدی
بنفی پای

Add Your Comment