مواد اولیه
-
2 تا 1/2 پیمانه شیر
-
5 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
-
3 عدد زرده تخم مرغ
-
50 الی 100 گرم پودر فندق
-
200 گزم خامه
-
1 الی 2 عدد موز
-
1 قاشق سوپخوری نسکافه
-
1/4 قاشق چایخوری وانیل
-
100 گرم شکر سفید
توضیحات
مراحل تهیه
1
گام
|
شیر و ژلاتین را حل کرده |
2
گام
|
نسکافه را با 3 قاشق شیر حل کرده |
3
گام
|
خامه را با همزن مقداری می زنیم |
4
گام
|
فندق را در کیسه ریخته با گوشتکوب خرد کرده |
5
گام
|
موز را حلقه ایی خرد کرده |
6
گام
|
تخم مرغ + وانیل + نصف شکر را با همزن می زنیم بقیه شکر 1/3 را در شیر ریخته |
7
گام
|
مایع تخم مرغ + خامه + ژلاتین را با هم مخلوط کرده وقتی نیم بند شد فندق را مخلوط کرده + موز را اضافه کرده داخل قالب می ریزیم |