0 0
موس شکلات

اشتراک گذاری در فضای مجازی

Or you can just copy and share this url

مواد اولیه

تعداد نفرات:
6 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
1و 1/2 پیمانه شیر
40 گرم کاکائو
1 قاشق چایخوری نسکافه
500 گرم خامه
6 عدد تخم مرغ
1/4 پیمانه وانیل
200 گرم شکر سفید
ژله نسکافه ایی برای روی دسر
4 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
2-3 قاشق سوپخوری شکر سفید
1 قاشق سر پر نسکافه
1 پیمانه آب

علامت گذاری دستور

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

موس شکلات

  • برای 0 نفر
  • متوسط

مواد اولیه

  • ژله نسکافه ایی برای روی دسر

توضیحات

اشتراک

طرز تهیه

مراحل تهیه

1
گام

ژله نسکافه ایی برای روی دسر

مواد ژله = پودر ژلاتین + شکر سفید+ نسکافه + آب را با هم مخلوط کرده روی حرارت به صورت غیر مستقیم قرار می دهیم بعد از این که شفاف شد داخل قالب می ریزیم و می گذاریم تا ببندد

2
گام

موس شکلات

ژلاتین و شیر را روی حرارت غیر مستقیم حل کرده
کاکائو و نسکافه را با مقداری شیر حل کرده روی حرارت غیر مستقیم
خامه را مقداری با همزن میزنیم
تخم مرغ – وانیل و شکر را با همزن زده حدود 5 دقیقه
مایع کاکائو حل شده را به مایع تخم مرغ اضافه کرده هم می زنیم
بعد خامه را اضافه کرده مقداری هم میزنیم با مفتول و در آخر ژلاتین را اضافه می کنیم
نیم نبد کرده روی یخ و در قالب روی ژله که قبلا آماده کرده ایم ریخته

admin

نظرات

برای این دستور نظری ثبت نشده! شما اولین باشید
قبلی
موس فندق و موز
بعدی
شارلوت توت فرنگی
قبلی
موس فندق و موز
بعدی
شارلوت توت فرنگی

Add Your Comment