0 0
فرماژ پرتقال

اشتراک گذاری در فضای مجازی

Or you can just copy and share this url

مواد اولیه

تعداد نفرات:
5 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
1/2 پیمانه آب
1 پیمانه آب پرتقال
1 پیمانه شکر سفید
4 عدد تخم مرغ
1/4 قاشق چایخوری وانیل
400 گرم خامه
1 عدد پوست پرتقال رنده شده

علامت گذاری دستور

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

فرماژ پرتقال

  • برای 0 نفر
  • آسان

مواد اولیه

توضیحات

اشتراک

طرز تهیه

مراحل تهیه

1
گام

ژلاتین را با آب و پرتقال حل کرده

2
گام

تخم مرغ – شکر – وانیل را با همزن می زنیم

3
گام

خامه را مقداری با همزن می زنیم به مایع تخم مرغ اضافه کرده

4
گام

ژلاتین حل شده را به مایع تخم مرغ و خامه اضافه کرده نیم بند می کنیم

5
گام

پوست پرتقال رنده شده را در آخر به مواد اضافه می کنیم

admin

نظرات

برای این دستور نظری ثبت نشده! شما اولین باشید
قبلی
بنفی پای
بعدی
موس فندق و موز
قبلی
بنفی پای
بعدی
موس فندق و موز

Add Your Comment