مواد اولیه
-
5 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
-
1/2 پیمانه آب
-
1 پیمانه آب پرتقال
-
1 پیمانه شکر سفید
-
4 عدد تخم مرغ
-
1/4 قاشق چایخوری وانیل
-
400 گرم خامه
-
1 عدد پوست پرتقال رنده شده
توضیحات
مراحل تهیه
1
گام
|
ژلاتین را با آب و پرتقال حل کرده |
2
گام
|
تخم مرغ – شکر – وانیل را با همزن می زنیم |
3
گام
|
خامه را مقداری با همزن می زنیم به مایع تخم مرغ اضافه کرده |
4
گام
|
ژلاتین حل شده را به مایع تخم مرغ و خامه اضافه کرده نیم بند می کنیم |
5
گام
|
پوست پرتقال رنده شده را در آخر به مواد اضافه می کنیم |