مواد اولیه
-
7 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
-
1 و 1/2 پیمانه شیر
-
4 عدد تخم مرغ
-
1/4 قاشق چایخوری وانیل
-
1 پیمانه شکر سفید
-
400 گرم خامه شیرین
-
400 گرم توت فرنگی
توضیحات
مراحل تهیه
1
گام
|
توت فرنگی را مقداری حرارت داده 2 الی 3 دقیقه بلدر می کنیم |
2
گام
|
خامه را با همزن زده |
3
گام
|
ژلاتین را با شیر روی حرارت غیر مستقیم حل کرده |
4
گام
|
تخم مرغ و شکر و وانیل را می زنیم تا حدی که کرم و کشدار شود ( 5 دقیقه) |
5
گام
|
توت فرنگی بلدر شده را مخلوط کرده بعد مواد تخم مرغ را اضافه گرده روی یخ نیم بند می کنیم داخل قالب میریزیم |