0 0
سوفله شکلات

اشتراک گذاری در فضای مجازی

Or you can just copy and share this url

مواد اولیه

2 قاشق چایخوری آرد سیب زمینی
75 گرم شکر سفید
5 عدد تخم مرغ
500 میلی لیتر شیر
100 گرم شکلات رنده شده یا خرد شده
100 گرم خامه
2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
1/4 پیمانه آب

علامت گذاری دستور

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

سوفله شکلات

  • متوسط

مواد اولیه

توضیحات

اشتراک

طرز تهیه

مراحل تهیه

1
گام

زرده تخم مرغ را با شکر و آرد سیب زمینی مخلوط کنید با همزن بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود

2
گام

شیر را روی حرارت قرار داده تا داغ شود

3
گام

مخلوط زرده های تخم مرغ را به شیر داغ بیفزایدو خوب هم بزنید پس از 2 دقیقه از روی حرارت بردارید و بلافاصله شکلات را به آن اضافه نمایید

4
گام

صبر کنید تا مایع خنک شود سپس خامه و ژلاتین حل کرده را با آن مخلوط کنید

5
گام

در آخر سفیده های تخم مرغ ها را با همزن بزنید تا فرم بگیرد و بعد آن را با مواد مخلوط سازید و در قالب بریزید

admin

نظرات

برای این دستور نظری ثبت نشده! شما اولین باشید
قبلی
کرم کارامل
بعدی
برانیز
قبلی
کرم کارامل
بعدی
برانیز

Add Your Comment