0 0
بنفی پای

اشتراک گذاری در فضای مجازی

Or you can just copy and share this url

مواد اولیه

به مقدار لازم بیسکویت ساقه طلایی پودر شده
به مقدار لازم موز حلقه شده
به مقدار لازم کارامل
کرم کاستارد
کارامل
400 گرم شکر سفید
4 تا 1/3 پیمانه آب
کرم کاستارد
4 تا 1/2 پیمانه شیر
3 تا 1/3 پیمانه شکر سفید
7 تا 1/2 قاشق سوپ خوری یا 60 گرم آرد گندم
6 عدد زرده تخم مرغ
75 گرم کره
1و 1/2 قاشق سوپخوری نشاسته
3 تا 1/4 قاشق مرباخوری وانیل

علامت گذاری دستور

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

بنفی پای

سبک
    • متوسط

    مواد اولیه

    • کارامل

    • کرم کاستارد

    توضیحات

    اشتراک

    طرز تهیه

    مراحل تهیه

    1
    گام

    بنفی پای:

    بیسکویت را مونیلکس کرده داخل لیوان ریخته مقدار کمی فشرده کرده
    کارامل را درست کرده روی بیسکویت ریخته
    موز حلقه شده را روی کارامل ریخته
    کرم کاستارد را روی موز ریخته و با کارامل مقداری روی آن را تزیئن کرده

    2
    گام

    کارامل:

    شکر 400 گرم + آب 4 تا 1/3 پیمانه را در قابلمه روی حرارت متوسط گداشته و با قاشق چوبی هم بزنید تا شکر حل شود و بعد حرارت را ملایم کنید تا شربت به رنگ کارامل در بیاید سپس از روی حرارت برداشته 1/2 پیمانه آب به آن اضافه کنید

    3
    گام

    کرم کاستارد:

    در تابه آرد – نشاسته- شکر – شیررا ریخته بهم می زنیم تا حل شود بعد روی حرارت گذاشته مرتب بهم می زنیم تا غلیظ شود بعد از سه دقیقه
    تخم مرغ را مقداری با همزن دستی زده داخل کرم ریخته مرتب بهم می زنیم تا مقداری غلیظ تر شود
    1 دقیقه بعد کره ر ا اضافه کرده بعد از آب شدن کره از روی حرارت برداشته وانیل را اضافه کرده باز مرتب بهم میزنیم تا پوسته نبندد ( اگر غلیظ بود شیر اضافه می کنیم )

    admin

    نظرات

    برای این دستور نظری ثبت نشده! شما اولین باشید
    قبلی
    پارافه هلو – زرد آلو – آلبالو و…
    بعدی
    فرماژ پرتقال
    قبلی
    پارافه هلو – زرد آلو – آلبالو و…
    بعدی
    فرماژ پرتقال

    Add Your Comment